ponedjeljak, 30. srpnja 2018.

LEDENA ROLADA SA MALINAMA: Famozan osvježavajući desert, svi će tražiti komad više


Sastojci
6 bjelanjaka
200 grama šećera
1 žlica jabučnog octa



Krema:
1/2 l vrhnja za šlag
200-300 grama kremastog sira
šećer po ukusu
maline

Priprema
Izmiksajte bjelanjke, dodajte malo po malo šećer dok se ne rastopi te jabučni ocat.
Beze smjesu stavite u veliki protvan od pećnice na pek papir.



Pecite 35 min. na 160 stupnjeva.
Izmiksajte šlag, dodajte sir i šećer po želji te namažite koru čim se malo ohladila.
Poslažite maline.
Zarolajte koru te stavite u frižider da se dobro ohladi.

Nema komentara:

Objavi komentar

Sladoled od čokolade. Savršenog okusa, svaki zalogaj se topi u ustima!

Sastojci 300 ml punomasnog mlijeka 200 ml slatkog vrhnja (svježeg, nezaslađenog) 100 g šećera 4 žumanjka 100 g tamne čokolade (70...