četvrtak, 13. rujna 2018.
KUKURUZ NIKADA nije bio tako UKUSAN
Kukuruz mnogi pripremaju na dva klasična načina, na žaru ili kuhan u običnoj vodi.
Međutim postoje i drugi načini prirpemanja ovog uuksno jela. Jedan od načina nakon kojeg se dobije najukusniji kukuruz je sljedeći OBAVEZNO! Sačekajte dok voda ne proključa.
Dodati malo mlijeka i putera. Na kraju, stavite kukuruz u vodu. Kukuruz pripremljen na ovaj način je vrlo ukusan jer zrna apsorbiraju mlijeko i maslac.
Ono što ovu metodiu čini superiornom je činjenica da omogućava da preskočite dio razmazivanja maslaca na kukuruz što je prilično neuredno. Nećete se pokajati ikoliko isprobate, prijatno vam želimo i dobar tek!
izvor:mala kuhinja.com
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
Sladoled od čokolade. Savršenog okusa, svaki zalogaj se topi u ustima!
Sastojci 300 ml punomasnog mlijeka 200 ml slatkog vrhnja (svježeg, nezaslađenog) 100 g šećera 4 žumanjka 100 g tamne čokolade (70...
-
Omiljene, predivne sa najlepšom kremom, uživamo u njima. SASTOJCI: 500 g zamrznutog lisnatog tijesta maslac za kalupe 1 jaje ZA KREM...
-
JEDNOSTAVAN ZA PRIPREMU, UKUSAN I IZDAŠAN… Još jedan kolač iz zbirke bakinih recepata… SASTOOJCI ZA PRHKO TIJESTO 2 žumanjka 60 g š...

Nema komentara:
Objavi komentar