utorak, 20. veljače 2018.
Prirodni lijek protiv heliko bakterije koja uzrokuje nastanak čira na želucu!
Helicobacter pylori (H. pylori) spiralna je bakterija koja je nađena na sluznici čovjekova želuca i jedina je bakterija koja može preživjeti u nepogodnoj kiseloj sredini u želucu. Ova bakterija dovodi do dugotrajne (kronične) upalne reakcije želuca (gastritisa).Helicobacter pylori infekcija, koja uzrokuje više od 90% ulkusa (čireva) dvanaesnika i do 80% ulkusa želuca.
Lijek protiv heliko bakterije
RECEPT
– 300 g listića biljke čuvarkuća (Sempervivum tectorum)
– 2 kašike meda (opciono)
Listiće čuvarkuće samljeti u mašini za meso, mada vjerujem da neka slična obrada u multipraktiku ili sjeckalici je dovoljno dobra. Promiješati sa medom i uzimati jednu kašiku ujutru na prazan želudac. Med nije neophodno dodavati, više je radi ukusa, da bi se lakše koristilo. Čuvati u frižideru.
Žena koja mi je ovo ispričala mi je rekla da se koriste tri ovakve ture zaredom i uradi pregled nakon šest meseci. Kod nje bakterije više nije bilo, kao ni tegoba. A inače su joj davali mnogo jake antibiotike koji su joj smetali.
Lijek protiv čira na želucu10369913_330405827108401_2842533518432150735_n
RECEPT
– 100 listića bokvice
– 1 tegla meda
Nasijeckane listiće bokvice promiješati sa medom. Treba da odstoji 15 dana pre korišćenja. Čuvati u frižideru. Uzimati po kašiku dnevno na prazan želudac. Čovek kaže da je bio pred operacijom čira na želucu i da ga je ovo spasilo.
Nadam se da će ovo nekome još da pomogne.
Izvor: prirodni-lijek
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
Sladoled od čokolade. Savršenog okusa, svaki zalogaj se topi u ustima!
Sastojci 300 ml punomasnog mlijeka 200 ml slatkog vrhnja (svježeg, nezaslađenog) 100 g šećera 4 žumanjka 100 g tamne čokolade (70...
-
Omiljene, predivne sa najlepšom kremom, uživamo u njima. SASTOJCI: 500 g zamrznutog lisnatog tijesta maslac za kalupe 1 jaje ZA KREM...
-
JEDNOSTAVAN ZA PRIPREMU, UKUSAN I IZDAŠAN… Još jedan kolač iz zbirke bakinih recepata… SASTOOJCI ZA PRHKO TIJESTO 2 žumanjka 60 g š...

Nema komentara:
Objavi komentar